Lean ledelse og kultur Work Shop

Få mer kunnskap og ferdigheter i å hente ut full effekt av lean metodikken

Ekte vs. Uekte Lean – Prof. Bob Emiliani

Stadig flere virksomheter jobber med Lean filosofi og verktøy for å levere økt verdi til kunden, effektivisere – og mange flere gevinster. Potensialet for effektivisering kan være  mellom 20 og 40% ved å sløse mindre og øke salget.

Men i et slikt utviklings løp er det er forutsetning at ledere endrer kommunikasjon og adferd, dersom virksomheten ønsker å få full effekt av de muligheter som ligger i lean.

Dette krever for de aller fleste ledere og andre som jobber med implementering av lean, at en får hjelp og veileding til å utvikle slike ferdigheter.

En referansene til viktighet av dette er Prof. Bob Emiliani som kaller lean utvikling der en bare benytter seg av lean verktøy som «Uekte Lean», i motsetning til «Ekte Lean»  der omfanget av lean kultur og ledelse – som er tema i denne Work Shop – er mye større en fokus på lean verktøyene.

I en spørreundersøkelse til bedrifter som bruker lean i sin daglige drift denne våren før dette programmet ble etablert, svarte 77% av respondentene av de trengte mer kurs i lean ledelse og kultur

Ifm. denne 4 dagers Work Shop som vi har utarbeidet og gjennomfører sammen med Kiwa Teknologisk Institutt, gir nettopp et slikt kunnskaps påfyll og en slik ferdighetsutvikling som er nødvendig.

Stikkord ifm. en slik endring i lederskap er:

  • Ledere involverer ved å utfordre
  • Ledere er lærere og coacher
  • Ledere utvikler team og har fokus å gruppetilhørighet
  • Faktabaserte beslutninger

Les mer i vedlagte brosjyre: Work Shop lean ledelse og kultur

Tid: 14. og 15. juni, 8. september, 9 oktober, kl 09.00 til 16. 00 alle dager

Sted: Helsfyr, Kiwa TI sine lokaler

Pris: Kr 19 900,- pr deltaker

>> Link til påmelding hos Kiwa: